Det Segner

Efter at have talt med den kære Skovfoged, fik jeg lyst til at ansøge kunsthøjskolen igen. Så jeg er godt igang med InDesign og en spritny ansøgning, denne gang på deres visuelle designer linje. Og det gør selvfølgelig at jeg er begyndt at interessere mig lidt for de folk der bedriver sig udi faget på måder som jeg synes er et anerkendende nik værd…

Joost Korngold – Bachelor uddannet designer, senere selvstændig, fra Holland, som kan finde ud af at få kommision fra de rigtige kunder og de rigtige magasiner. Hans bror, Emil Korngold, kan åbenbart også noget, og han har været med til at lave en af de mere innovative billede-galleri navigationer jeg har set på det seneste. Øj. Og i kraft af navigation, så skal Leo Burnett da også nævnes… Flere skal nok komme til, men du kan altid slå et smut forbi bunden af siden, for at se listen over de seneste 20 interessante websteder ifølge yours truly.

Peace – Og sov godt…

- Ingen kommentarer til Det Segner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading