Vidste I godt at…

Den lokale Samskip millionær gav 84.160.000.- dkr i velgørenhed til det islandske samfund. Så han senere kunne slippe for rejekællingernes vrede da han betalte Elton John 5.891.200.- dkr. for at spille i en time til sin fødselsdag. Hvor han i øvrigt havde inviteret alle ansatte der havde arbejdet for ham i mere end fem år…

At en af mine kolleger nægtede at forstå både dansk, engelsk og dårligt udtalt islandsk dagen efter at Danmark vandt i håndbold.

De danske og svenske -it-milliardærer bage Skype nu er gået igang med den næste revolution, kaldet Joost. Google lige på det engang. De kan deres kram, de drenge.

At jeg, siden jeg besøgte USA i 1997, har ønsket mig et Private Rafting Permit til Colorado River i Grand Canyon. Men at ventelisten havde en ventetid på 12 år. Og lukkede i fra 2000 til 2006. Og at de nu er kommet op med et idiotisk tivoli system, også kaldet lotteri: https://npspermits.us/grandcanyon/river/login.cfm. Som kræver at ALLE deltagere på en given tur om føje år har en profil på deres hjemmeside… Jeg orker ikke engang at påpege tåbelighederne (flere børn, nye partnere, evt. dødsfald, forelskelse, nye venner…). Lad os endelig ikke anerkende at vi er mennesker.

Vi ret sikkert smutter på ø-lejr i uge 27.

Lanuchy til Windows er meget lækkert. Og kombineret med bblean bliver det endnu bedre.

Scissor Sisters ikke er så ringe endda.

- 2 kommentarer til Vidste I godt at…

2 Replies to “Vidste I godt at…”

  1. Ohøj Kim

    Godt du har fået øje på Joost.
    Det er jo det jeg render og laver i London.
    Skal du ha’ en invitation?

    kh badsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading