Óliver har fået en hobby…

Kære søde Óliver. Newton gælder også på Island, nøjes med æbler næste gang…

***SPOILER ALERT*** Læs ikke nedenstående hvis du ikke har set videoen!

Máni kalder på os, og fortæller at Óliver altså lige har smidt en fjernbetjening ud af vinduet. Nej, da. Det har han vel ikke. Og jeg husker svagt at Máni tidligere, for et par dage siden, sagde “mor Óliver har altså smidt en bog ud af vinduet”. Nej da, der kan da ikke komme nogen bog ud af dette vindue. Det har han vel ikke. (nu tænker jeg så, at jeg nok burde have undersøgt sagen nærmere og ladet vasketøjet stå….) Men jo. Ólivers nye hobby er åbenbart at smide ting ud af vores lille bitte vindue i stuen. Han har haft den hobby i et stykke tid åbenbart…. Og dette vindue er også vores eneste udluftningsmulighed i stue og køkken, medmindre vi vil have altandøren åben. Hmmm og skal vi så til at tape det fast? Altandøren kan vi ikke have åben, for Óliver er både interesseret i at åbne de øldåser, der står der ude (også en lidt dyr hobby) og lege med gas grillen og slæbe gran ind. Jep, vi har stadig gran på altanen, siden vores juletræ fik lov til at dø derude. Det er senere tids bekymringer. Så nu er vores spørgsmål. Hvordan kurere vi vores vinduesudsmidersøn? For vi har ikke råd til at han bliver ved 🙂

- 6 kommentarer til Óliver har fået en hobby…

6 Replies to “Óliver har fået en hobby…”

 1. Kære Óliver!!!!

  Tillykke med din nye hobby og fødselsdagen.

  Kh

  Bedstefar og Lise.

  PS.: Håber du kan li de afrikanske dyr og spiderman, selv om tøjet vel næsten er så stort så du kan dele det med Máni.

 2. Tillykke med de 2 år du kære, sjove nevø. Har prøvet at ringe men du var vist ikke hjemme… Lad nu være med at smide nogen jeg kender ud af vinduet. Jeg skulle hilse fra Liva, som ser video hver dag, hvor I bader sammen og leger gemmeleg i skabet.

 3. 🙂 uha, jeg kunne næsten ikke holde op med at grine – Óliver du er bare for morsom! Akja, som forældre har vi meget skæg ud af de små poder; ta nu Ulf (‘den lille prut’). Forleden var vi ude at trave hele dagen, jeg havde ikke nogen extra ble med, så da jeg kommer hjem syntes jeg lige at jeg ville lade ham ligge med numsen bar. Jeg var væk i 2 min.! – og der ligger han så smurt ind i både bæ og tis… Jeps, så kan jeg lære det! 🙂 Ellers går det rigtig godt med ham – vokser og vokser og fra i dag af har Jeppe ½ års orlov! Super, så skal vi rigtig ‘lege’ familie 🙂 Apropos Jeppe – Kim kan du ikke hjælpe ham med det spam i Ulfs gæstebog, det er da til at blive sindsyg af! Knus til jer alle – Sabrina

 4. Mmmh, mam. Vi har også været igennem vores mere interessante afdelinger af børn og deres hygiene. Vil du smage mine havregrynskugler far? Jeg har selv lavet dem…

  Well, anyway, de to blogs herunder bruger http://www.haloscan-com som kommentar system/gæstebog:

  http://www.mebbe.dk/weblog.html
  http://www.emme.dk/blogger.html

  …og jeg tror det er nemt og spam frit… Og ellers så sig til manden at http://www.wordpress.org (ikke wordpress.com) altså er det der rykker. Så kan I også begge to skrive, hvis det skulle være noget 😉

  Vi ses! Hils Jeppe og sig tillykke til gamle Hans igen hvis du ser ham…

  Salto, Kim.

  http://www.haloscan.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *