Jeg håber at Kim

er nået på arbejde i hel stand. Det blæser en halv orkan derude, så man får sne i hovedet og glider rundt. Jeg overvejede at få vægte på födderne for at være mere stabil. Men maaske er jeg blevt for dansk mht. vejret og dt her er maaske det rene ingenting. 🙂 Men Máni strejkede paa at gaa ind i börnehaven, saa jeg maatte först löbe med ham af sted og siden hente Óliver og löbe af sted med ham. Saa kunne vi ikke komme ind paa Ólivers afdeling fordi dören var dækket med sne…. ok. det lyder nok mere dramatisk end det der.

Endelig er jeg begyndt at sove lidt bedre. Har fjernet den summende klokkeradio fra soveværelset og har sat en lov, der hedder at computerne skal slukkes om aftenen. Gad vide om det er det der har virket. Det er i hvert fald rart at faa lidt sövn en gang imellem.

I gaar begyndte vi til dans og det var faktisk sjovt og lidt haardt – jeg er aabenbart ikke saa vandt til at holde min arm i vejret særlig længe. Kim var god til at styre og jeg opförte mig faktisk ordentligt….. spörger I mig.

Paa arbejdet er der eksamenere og rettelser af opgaver nu, planlægning og pis mig i öret…. travlt og en lille smule ensformigt at rette 90 eksamener af den samme slags. Men det hörer med.

Naah, nu skal jeg vist til at arbejde igen.

Ha’ det godt, Erla

- 5 kommentarer til Jeg håber at Kim

5 Replies to “Jeg håber at Kim”

  1. Hey!

    Den lov har slet ikke været til afstemning. Jeg vil godt påberåbe mig veto-ret og kalde for motivation fra forslagsstilleren. Ikke at jeg synes loven er hul i hovedet, men den skal godkendes gennem de i familien vedtagne procedurer.

    😉

  2. Det er jo fordi computeren har været tændt, Jeppe. Læser du kun kommentarerne? Ih, altså, store Jeppe, nu må du lige fylde lidt benzin på knallerten!

  3. Men det er selvfölgelig også fordi jeg skal være den næste islandske rumkaptajn og træningen til det tager lidt kræfter…..

    Earl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading