Endnu en dag i dybfryseren…

Endnu en dag bag rattet på hverdagens skude. Máni kom ind til mor og far i nat med knaldhøj feber efter at have haft lidt mareridt. Så jeg blev hjemme med ham igen. Og jeg var jo også hjemme sidste uge med Óliver. Og det er da utroligt at den lille lønslaves samvittighed skal gøre at man sidder og synes man er en ufed fyr, bare fordi man tager sig af sin unge derhjemme. Det er så også lidt fordi at Máni faktisk nu er frisk som en fisk, det var åbenbart bare en omgang nattefeber.
Ellers så skal vi for første gang til dans i aften. Jeg glæder mig til at vise alle mine talenter på dansegulvet og åbenbare min nære beslægtning med Dumbo – gad vide om man ikke kan få sikkerhedssko til kvinder? Erla får sikkert brug for det. Men mindeværdigt skal det nok blive.
Vores kamera kommer også snart igen, toldvæsenet fik en skideballe af Erla og så var det problem løst. Så nu kan jeg snart gå i gang med mine to næste krea-projekter: min 30-års plakat og så mit nye forsøg om en ny youtube-genre. Heroppe er der stadig en halv meters sne, og en af dagene skal vi ud på en kælkebakke med en lille skilift på, som ligger tæt på byen. Det skal nok blive meget griner. Ha’ det rart derhjemme, og husk at se Clerks-kavalkaden i Cinemateket.

Forresten, er der flere i vennekredsen der har haft denne her oplevelse?

- Ingen kommentarer til Endnu en dag i dybfryseren…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading