Tiden flyver

Nu er det snart weekend igen. Puha, hvor tiden flyver af sted. Men Kim og jeg var begge to hjemme i gaar aftes og havde faktisk tid til at have en hyggelig aften. Det var dejligt. Ellers er der jo snart weekend igen. Bagning fredag, gymnastik og fotograf lördag og saa videre til Akranes. Julekaffe hos röde kors og mors födselsdag söndag. Endvidere mulighed for at lave laufabrauð söndag. Jeps og saa videre paa arbejde mandag, hvor vi har julepyntedag og fredag i næste uge skal jeg til julemiddag med jobbet. Saa jo jo december er som den plejer, travl og hyggelig.

Jeg er dog ikke specielt julet i aar. Det hjælper maaske naar julemændende begynder at komme og sætte gaver i drengenes sko. Eller naar vi har hentet juletræ, hvilket jeg tror vi gör efter weekenden. Eller, saa er maaske i aar bare julen, hvor julehumöret ikke rigtig kommer. MEn vi har nissevenneleg paa arbejdet og det er hyggeligt. Jeg gaar meget op i det 🙂 Jeg har faaet en dejlig gave med et meget södt brev, saa det er skönt. Jeg bliver nödt til at blive bedre til at rose folk. Det er sundt.

Óliver har været vaagen de sidste to nætter, saa nu maa der skæres ned paa hans middagslur i börnehaven. Han vaagner og hygger sig, trisser rundt, tænder lige pludselig lyset og staar med en værktöjskasse i haanden. Hiver dynen af os og nægter at forstaa at MAN SOVER OM NATTEN. I nat maa det være slut, mor kan ikke holde til det…

Máni ville ikke med hjem i gaar da jeg hentede ham i börnehaven. Det var noget nyt. Lidt fedt. I morges da han skulle af sted, ville han ikke, men da han saa kom i börnehaven og saa sin ven Ivan saa det hele lysere ud og Máni kyssede glad farvel. Dejligt.

Ellers skal man jo til at tænke paa sine nytaarsfortsætter, eller önsker. Man maa gerne komme med inspirerende kommentar her 🙂

God dag, Erla

- 1 kommentar til Tiden flyver

One Reply to “Tiden flyver”

  1. Hej søde Erla

    Det er vist første gang jeg skriver i din/jeres log,men bedre sent end aldrig.
    Jeg sidder lige her og tænker lidt på dig. Det regner og regner og har ikke gjort andet i noget,der føles som årtier..
    Du er jo så langt borte min ven og jeg savner dig. Håber I har det dejligt alle 4 og passer godt på hinanden. Måske ses vi i det nye år.
    Sender en masse varme krammer fra det våde sønderjyske DK..Krammer Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading