Søndag aften

Så er den weekend også gået. Lidt for stærkt. Det gør de, de her weekender.
i dag tog Kim og jeg til Akranes og hentede drengene. Jeg var så heldig at få lov til at komme til koncert, hvor min lillesøster spillede klarinet, med sit blæseinstrumentsband (kan lige pludselig ikke huske hvad det hedder på dansk).
Det var en rigtig god koncert.
Máni, Óliver og Kim fik malet peberkager, sammen med fættrene og kusinerne. Máni og Sveinn Logi begyndte at lege med det samme denne her gang. Man mærker at der sker noget for hver gang Máni er sammen med dem.
Afi og Máni købte en julemand til terassen, en hyggelig og sød en. Så lidt nærmere julen er vi nu. Men…. nu opdager jeg lige at jeg har glemt at tænde adventskransen…. den må lyse i morgen i stedet.
Olli a Skaganum 3 Olli aSkaganum 2 PICT4388

- 2 kommentarer til Søndag aften

2 Replies to “Søndag aften”

  1. en huggulegt. ég bakaði líka hinar ljúffengustu piparkökur um daginn en hafði engann lítinn kall eins og mána til að skreyta þær fyrir mig. kannski ég neyðist til að endurtaka leikinn þegar ég kem heim svo ég geti eignast hjörtu og jólatré í ævintýralegu litum. og mikið er þetta sæt mynd af ykkur óliver. annars sendi ég ykkur kossa og knús úr próflestri með smá byrjunarerfiðleikum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *