Ønsker

Sad og kiggede nogle gamle word dokumenter igennem i aften. Fandt sjove ting. Bl.a. den sang jeg skrev til Ane og Andreas da de blev gift og en oversættelsesopgave jeg lavede for en folkeskole i Danmark. Jeg fandt også en ønskeliste jeg havde skrevet inden jul sidste år. Og alt jeg ønskede på denne liste er opfyldt nu. Så måske virker det der med at vide hvad man vil og måske er det værd at bruge tid på at finde ud af hvad man vil i livet…. det skræmmende er selvfølgelig at man kunne få det, eller opnå det eller blive det… 🙂 Og inspireret af min ønskeliste fik jeg lyst til at lave en ny liste, som hedder “hvorfor er Kim dejlig”.

Det er han bl.a……
Fordi han, da vi flyttede ind i denne lejlighed, lavede en alternativ hylde til mig i vores reol. Der står mine blomsterdråber, tarot kort, drømmetydningsbog osv.

Fordi han en gang skyndte sig så meget hjem til os, at han glemte at købe øl.

Fordi han gør grin med mig på den måde, som kun han må.

Fordi han ikke kan lave ingenting.

Fordi han altid skal prøve de ting han vil prøve med det samme, og kan overhovedet ikke vente.

Fordi han har skrevet den bedste sang i verden til mig.

Fordi han har givet mig to fantastiske drenge.

Fordi han så tit siger ja.

Fordi han nægter at gøre som jeg siger…..

Og nu må jeg vist stoppe. God nat til jer, nu vil jeg holde op med at lege at jeg har juleferie og gå i seng, ligesom man skal når man skal tidligt op næste dag…. kh. erla

- 1 kommentar til Ønsker

One Reply to “Ønsker”

  1. Et kip med hatten herfra søde – god måde at komme i julestemning på. Godt vi har hjemmesiden til at chatte på i disse travle juletider 😉

    Din mand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading