Flickr Venner

Nu har jeg fået svigermor med helt frem i vognen ved at give hende en flickr konto og vist hende hvordan man bruger Flock browseren til at indsætte billeder og skrive i sin wordpress blog.
Det må jo være noget af den bedste ros man kan få som nystartet software firma; at ens software virker intuitiv og smart for en kvinde på 54 i Island 😉

Well, der er flere der bruger flickr, her er dem jeg har fundet – og tilføjet som mine contacts så jeg kan se deres billeder. Det er dølme smart det net. Hvis der er flere derude der bruger flickr, så sig til – eller led efter “Kim Emtekaer Linnet” som contact i flickr. Klik på billederne for at komme til deres sted på flickr.

Ingibjörg og Niclas flickr profil:

Borghildur Svigermors flickr profil:

Ellers er alt nogenlunde. Erla er lidt syg, jeg er snottet som en abe og ungerne har det fint…

– Kim.

- Ingen kommentarer til Flickr Venner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.