Voksen – fuck det!

Jooo juhu, jeg har fri i dag og i morgen og mandag. juhu.

I dag besluttede jeg mig for at sende drengene i børnehave. Derefter tog jeg til gymnastik. Til en time som blev beskrevet som styrkeræning, gode strækøvelser og afslapning. En time der passer til alle. Og jo… måske skulle jeg have set det komme, men da jeg mødte op, var gennemsnitsalderen 70 år 🙂 Men jeg blev, som deres gæst og det var faktisk ret god gymnastik… hvis man kan lave disse øvelser når man er 70, er der intet at frygte. 🙂

Så hjem og hygge lidt, læse, spise, maile, vaske op (vores opvaskemaskine er pt. i stykker) osv.

Men så beslutter den selvstændige og “få ting fra hånden” – mindede dame sig for at ordne det med vinterdækkene. (selvstændighed er ikke nødvendigvis altid godt). Det kan jeg selvfølgelig ordne helt selv og i øvrigt elsker jeg at kommunikere med fremmede folk der skal servicere mig. Så det går helt fint. Først kører jeg hjem til far og bærer 4 dæk fra hans garage ind i min bil. Så kører jeg hjem og bærer vores 4 vinterdæk ned og ind i min bil. Så kører jeg på dæk værksted. Og bare så I ved det, er det ikke smart at bære to vinterdæk ad gangen, når man har en skuldertaske på den ene skulder.

Og her på Island er der ikke kun vinterdæk, der er også sømdæk. Og mændene kigger på mine 8 dæk og ryster lidt på hovedet og peger og forklarer, hvis du vil vinterdæk så… men hvis du vil sømdæk såå…. og de 2 er fine nok foran og … men de der…. osv. Og så siger jeg “HVAD SKAL JEG GØRE – JEG HAR IKKE EN SKID FORSTAND PÅ DET” og de siger “Det bestemmer du, hvad vil du have?”….

Hvad vil jeg have? Hvor skulle jeg vide det fra. Hvor skulle jeg vide fra, hvor meget det fryser til is i Reykjvik, hvor skulle jeg vide fra om de dæk kommer til at virke fint eller ej. Hvor skulle jeg vide det fra. Men jeg bestemmer. “SÅ TAGER VI DEM DER OG GØR SÅDAN”.

Og skulle helt sikkert have besluttet anderledes, eller måske ikke. Fucking voksen! … Hvornår lærer jeg det?

Nåh, måske er det bare en del af processen med at lære. Lære at være voksen, lære at bo på Island, lære at der måske nogle gange er ok. at sige “DET HER GIDER JEG BARE ABSOLUT IKKE TAGE MIG AF……”.

For nogle mennesker er det jo ikke noget noget problem, det der med vinterdækkene – så lad dem gøre det!

Lad os nu se, hvad der sker med opvaskemaskinen 🙂

Nåh, videre i programmet. Kaffe, handle, hente drengene, hente Kim, hygge.

knus Erla

- 2 kommentarer til Voksen – fuck det!

2 Replies to “Voksen – fuck det!”

  1. Hej Erla !sjovt at læse om hvordan du tilbringer dine dyrebare fridage !!!!
    På bilværksteder,og sammen med de halvfjerdsårige til gymnastik,ja,ja jeg ved godt at du har en prik med langtidsplanlægning,men så langt behøvert du nu heller ikke at planlægge,husk nu som du selv har skrevet i Erlas blog,”Måske skulle jeg bare leve i nuet og nyde det!!!!Men I har jo også lidt det der princip ” Learning by doing ” So go ahead !!!!! Knus og grin fra Hella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *