Vinter

Er ved at faa lidt vinter fornemmelser. Bygger hule og vil helst ikke ud, i hvert fald ikke om morgenen.

Indtil videre har det ikke været det store probelm at komme op om morgenen, men nu begynder det at knibe lidt og maaske ogsaa fordi jeg har lyst til at lave saa meget om aftenen, hvor drengene sover.

I gaar aftes pakkede jeg gaver ind til indsamling til Ukraine. Man skal putte gaver i en postkasse og saa aflevere dem et sted her i Reykjavik. Saa er der nogle börnehjem og andre der faar forsendelsen. Det er rart. Og Máni var lidt med i processen og kunne godt forstaa at han ikke maatte faa disse ting fordi der var nogle andre börn som skulle have dem. Nogle börn, som ikke havde saa meget som ham og maaske heller ikke en mor og en far. Og hvem passer saa paa dem? spörger han jo. Verden er et mærkeligt sted.

Saa syede jeg en ridder kappe til Máni. Han skal lave skuespil i börnehaven og skulle have noget med, der havde noget med slotte og konger og riddere at göre. Da Kim kom hjem, lavede han et sværd, saa kappen er dekoreret med en söd löve og et sværd paa ryggen. Desværre gik symaskinen lidt i kuk, da ja skulle til at lave bæltet, og der var klokken 23:20, saa maatte jeg jo bare i seng.

I morgen skal jeg i teater med arbejdet og paa lördag skal jeg være sammen med min Inga, gamle veninde som bor i Danmark. Kim skal til arbejdsfest hele lördag og er nok ikke til saa meget söndag…. jo maaske, hvis han springer i havet……………… medmindre hans födder naar at fryse fast til stranden inden han kommer i vandet…. 🙂

Naah – smutter for nu. Haaber I har det godt allesammen.

kærlig hilsen, Erla

- Ingen kommentarer til Vinter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading