Robot der skyder med ild

Min ellers lidt triste og trætte morgen ændrede sig lidt imens jeg skulle aflevere mine to dejlige drenge i börnehaven. Máni havde set en robot tegnefilm mens han spiste morgenmad og lige nu er han inde i en periode, hvor han hver dag er en helt. Ikke altid den samme, og det kan variere lidt hvad han er i stand til som superhelt. Men en ting er sikker og det er at han slaas mod de dumme.

I morges ville han være en robot, der kunne skyde med ild med hænderne, öjnene og det saar han har i panden (efter at have hjulpet far med cyklen). Det er jo flot at han kan det og han smeltede isen paa vejen og gjorde i hele taget vores liv nemmere. Men han ville ogsaa gerne have at jeg skulle informere omverdenen om hvem han var og hvad han kunne. Saa den förste far med sin datter vi möder, skulle gerne vide at Máni altsaa er en superrobot der kan skyde med ild. “fortæl ham det mor”. hmmm, nej… jo, vi venter til vi kommer ind paa stuen, ok?

Maaske skulle jeg have gjort det “god morgen, jeg ville bare lige fortælle dig at min sön er en superrobot der kan skyde med ild med öjne, hænder og det saar han har i panden.Ha´en god dag”….

Men Mánis stue blev grundigt informeret om hans talenter og han kyssede mig smilende farvel 🙂

god dag til jer

Erla

- 1 kommentar til Robot der skyder med ild

One Reply to “Robot der skyder med ild”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading