Pisse hyggelig weekend

Hurra

Fredag teater og cafe tur med arbejdet. Og her er værd ad nævne at jeg arbejder sammen med nogle skide sjove mennesker. Dejligt og nåh ja, et islandskt bryggeri har for første gang prøvet den danske tradition med at dele julbryg ud gratis…. jeg fik to 🙂 amma og afi på Laugalæk passede drengene (Kim var på arbejde).

Lørdag gymnastik og så ud og kælke med Máni og min gamle Inga, som bor i DK, og hendes nevøer. Det var så hyggeligt. Imens var Óliver hos min moster og sov ude i sin barnevogn. (Kim var til fest). Det lykkedes os at kælke i en time, selv om nogle steder, at græsset stak op af sneen 🙂 så tog vi hjem til Ingas søster og der ville Máni være, så jeg måtte efterlade ham der i en times tid… lidt sjovt.

Så tog min mor drengene til Akranes, hvor de har overnattet, så jeg kunne komme ud med min Inga og det var så hyggeligt. Vi snakkede og kiggede på folk og det var så koldt udenfor… dejligt at se hende igen, desværre skal hun allerede hjem til København i morgen igen.

I dag skal jeg og min lidt tømmermændsramte mand så ud og købe lidt julegaver 🙂 Og så hente drengene i Akranes. En dejlig dejlig weekend og tak til alle dem, der har passet vores drenge 🙂

kh. Erla

- 2 kommentarer til Pisse hyggelig weekend

2 Replies to “Pisse hyggelig weekend”

  1. Dejligt at læse om dine skønne friweek-ender!Det var også på tide du fik dem.Med hensyn til din vægt er du jo i den heldige situation,at du kan lillade dig at tage 10 flere på,uden at det gør noget!Knus til jer alle!Har lige været til morgensamling hvor vi i dag havde besøg af Randers Kammerorkester,hvor mine små elever så bagefter skulle lære lidt om blæseinstrumenter,jo jeg elsker min arbejsplads der sker 10 gange så mange spændende ting som ude i folkeskolen.Knus Hella

  2. Kære Hella, dejligt at höre at du er glad for jobbet – det er godt at have noget at glæde sig til her i mörket… det er maaske ikke saa slemt i DK endnu?

    kærlig hilsen, Erla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.