Også fremskridt

på hjemmefronten. Og hvad består dette fremskridt af. Jo mange ting, men resultatet er at Máni skal have sin ven, Ivan, hjem og lege på fredag. 🙂 Det er så fedt og et kæmpeskridt. Han savner jo sine venner i Danmark, så det er så skønt at han har fundet Ivan i børnehaven og Ivan har fundet ham. Jeg håber det bliver en succes.

Fremskridtet består også i at moren i hjemmet ringede og lavede legeaftalen. Det var godt klaret 🙂

Ellers er jeg stadig ikke fysisk helt i top, men det går og weekenden skal nok blive god. Drengene skal over til amma og afi i Akranes at bage peberkager, og jeg har arrangeret lidt surprise mand og kone dag til min mand. Dvs. dagen er ikke surprise, men det vi skal lave 🙂 jaaa, jeg er ikke helt dum.

Sidste weekend holdt vi jo en lille bitte fest herhjemme, der faktisk blev meget hyggelig og der sov drengene hos amma og afi på Laugalækur. De er ved at lære det der med at overnatte hos amma og afi, så det er dejligt. Vi sov faktisk til klokken 12:45 – det var ellers noget der hørte Hostrups have til 🙂

kærlige julehilsner, Erla

- 1 kommentar til Også fremskridt

One Reply to “Også fremskridt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading