Lejlighed i Køben i julen

For det første, så kommer Inga og Nicklas heldigvis til Island i julen, så derfor er deres lejlighed ledig.

Hvis I kender nogen der har lyst til at leje en dejlig lejlighed på Vesterbro fra den 22.des til den 2.jan, så vidergiv Ingas nummer 28185133. 🙂

Ef thid thekkid einhvern sem vantar ibud i Køben 22.des. til 2.jan, tha er Inga vinkona min med sina til leigu a thessu timabili. Indælis ibud a Vesterbro. Hafid samband vid ingu beint i 0045 28185133 eda bara mig 🙂

Ellers er jeg lidt sløj og som før passer det mig utrolig dårligt. Jeg er meget dårlig til at være på halvt blus…. men i går midt i maden blev jeg ligepludselig dårlig. Kvalme og svimmelhed. Det fortsatte i dag, men nu vil jeg ud i det friske luft og gå mig en tur. Der er også en protest nede i byen. En stille protest. For at protestere imod de lave domme sexvoldsmænd for. Det er i hvert fald en sag, man burde kunne bevæge sig udenfor for.

Kim og Máni har sat vinterdæk på Kims cykel. Et rigtig godt far og søn projekt og man kan tydeligt se Mánis stolthed og beundring….. jo far er nok den bedste, i hvert fald når man er en 4 årig dreng 🙂

I aften er der lidt øl fest her, for at samle flasker til kim og matti og for at se lidt mennesker. Vi må se, hvor meget vi går amok:)

Men i hvert fald, så går jeg ud nu, i solen og sneen og trækker lidt luft.

kærlig hilsen og god weekend, Erla

- 3 kommentarer til Lejlighed i Køben i julen

3 Replies to “Lejlighed i Køben i julen”

  1. Hej Erla ! Go frisk luft,jeg kan forstå at I har rigtig vinter deroppe her er det dødsygt med regn og blæst,men heldigvis er jeg på arbejde indenfor ugen igennem,og hver Weekend svømmer jeg sauna og dampbad ! Jeg er kun løbet ind i noget øjnbetændelse på højre øje ligner en sørøver med et betændt øje,men er i behanling med øjndråber, får mange spørgsmål fra de små elever,jeg er jo ikke syg men mit øje græder meget,mærkeligt siger de ,de kære små.God bedring til dig !!Knus til jer alle 4 Hella

  2. Hejsa Erla,
    sådan – dejligt at høre, at der er nogen trods heldbred og vejr er aktive i at vise omverden, hvad de mener!

    Her går det rigtig godt – Jeppe har lige været i Amsterdam (cannabis-cup) i 5 dage, så Ulf og jeg nød tosomheden. Dog var det lidt hårdt, at sige farvel til far – bare tanken om, at skulle være alene med den lille guldklump i 24t i døgnet, syntes ikke til at overkomme. Hvorfor? fordi han pt. er 3½ mdr., hvilket betyder, at han sover dårligt om natten (vågner hver 2.t), er pivset og vil helst sidde på en arm… Men vi klarede det! – og nu er Jeppe hjemme igen til at tage over (dog måtte jeg selv gå rundt i Søndermarken med en overtræt/skrigende unge i går i regnen. Jeppe skulle nemlig sove rusen ud…) Men det gør han godt igen i dag – vasker tøj og bager kage 😉

    Knus til jer alle,
    Sabrina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading