Klyde – I'll do it my way

En af de bedre ting ved at dele hjemmeside med Erla, og give hende admin-rettigheder, er selvfølgelig at man i ny og næ bliver taget under kærlig behandling. Jeg satte mig for at kigge lidt på hvor mange gang de seneste afstemninger har omhandlet mig, og det giver unægteligt en ret interessanet alternativ identitet. Det er nok ikke en personlighed jeg kommer til at benytte voldsomt meget, men den er da altid god at have liggende i skuffen. For at give jer et lille billede af hvad jeg mener, så har jeg interviewet ham, Klyde som han jo hedder:

Kim: “Hej med dig, hvad hedder du så?”

Klyde: “Jamen, jeg hedder så Klyde.”

Kim: “Hvad render du så rundt og laver?”

Klyde: “Jamen, jeg har mit eget firmar der hedder Kaj Klarer Det Hele. Du kan se mere på domænenavnet www.foob.dk”

Kim: “Hvorfor ‘Kaj’ og hvorfor ‘foob’?”

Klyde: “Det kllingede godt sammen synetes jeg. Men det er ikke det eneste jeg laver. Faktisk prøver jeg at få alle de jobs jeg overhovedet kan få fat i…”

Kim: “Har du så succes med det?”

Klyde: “Nej, ikke rigtig – folk kan ikke helt klare at jeg elsker at prutte i puder og så lugte til dem bagefter.”

Kim: “Hvad med din fritid?”

Klyde: “Der kan jeg godt lide at spise fåreøjne, sælluffer og drikke sprit i polarnatten. Og så spille bordfodbold, selvom jeg er rigtig dårlig til det”

Kim: “Hyggeligt at møde dig, Klyde – vi ses…”

Klyde: “Og min yndlingsfarve er sart, sart purpur.”

…som I kan se, så ligger Klyde jo snublende nær den virkelig Kim og på den måde så er jeg meget glad for at altid bare kan smutte forbi den nærmeste netcafé, hvis jeg glemmer retningen. I mellemtiden synes jeg måske vi skulle til at se lidt på Erla og få skabt lidt kærlige myter om hende. Stem løs, folkens…

– Kim.

- Ingen kommentarer til Klyde – I'll do it my way

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading