Kims Ønskeliste 2006

Jeg lavede en ønskeliste sidste år, og jeg vil også gøre det i år. Ønskelister er jo lidt som skingre skrig fra små, fede forkælede børn, men denne her ønskeliste kan I altså godt ignorere med god samvittighed. Jeg bliver ikke sur hvis ikke jeg får alt hvad jeg peger på (okay, engang imellem). Da det der med gaver jo godt kan være en langhåret affære mht. post og sår’n, så har jeg i år prøvet at se på virtuelle / internet-gavekort som en ny kategori. Og så følger de dyre ønsker for min 30 års (AAAARGH! Jeg går i havet!) fødselsdag også…

Here goes:

Juleønsker:

Virtuelle gaveønsker:
XROSt Prepaid Card, 10$ eller lign. – det kan jeg nemlig bytte til musik…

Threadless T-Shirt Gift Certificate – Så jeg kan få mig en t-shirt mere fra min yndlings t-shirt butik.

Amazon.co.uk Gift Certificate – Det kan jo bruges til alt…

Fysiske gaveønsker:
Oplevelser (koncert billetter, teater billetter, biograf gavekort, restaurent gavekort)

Tøj eller gavekort til tøj…

DVD’er fra Director’s Label serien:
The Work Of Director Jonathan Glazer

The Work Of Director Mark Romanek

The Work Of Director Anton Corbijn

The Work Of Director Stephane Sednaoui

DVD “Rocket Brothers” med Kashmir

30 års ønsker (dyre, jeg ved det, men man kan jo deles om gildet 🙂
MP3 Afspiller: Sandisk Sansa e280, 8GB

A-Bigs Multimedia Afspiller – DVP370A

Et par gode høretelefoner. Gerne store (kopper på ørerne) og i oldschool stil.

PCI-Kort til USB 2.0 understøttelse. – Ja, min gamle aldi computer har kun usb 1.1

Alm. 250 GB intern 3,5″ harddisk (f.eks. denne her.)

Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter. – så jeg kan høre radio fra min mp3 afspiller.

Okay, jeg indrømmer. Jeg er blot en mand / materialist, men altså man bliver aldrig for gammel til nyt legetøj. Og som sagt, hvis I mener jeg har bedre af at få oliemaling, eller en rejse til Cook Øerne i gave, så er det også okay med mig. Men jeg gider ikke have et bevis på at jeg nu ejer en ged i sydafrika eller 500m2 regnskov. Kun hvis jeg får årlige billeder af geden og der er udstykningstilladelse til bambushytte på min grund i regnskoven.

Køber i den?

Love, Kim.

PS. Se lige her hvor lade nogen stupide lærere kan være…

- Ingen kommentarer til Kims Ønskeliste 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading