2 Replies to “Islandsk storm”

 1. Jæææh, vi har lavet vores første musikvideo – tak bro´! Det kunne da være at man skulle projicere noget islandsk storm op på væggen bagved, næste gang vi går på scenen med det nummer.

  Nå men det nummer (Infinity) er jeg også ved at lægge vokal på. Så kommer det op på Moonburn siden, og så kan de kære læser-lyttere jo vurdere om det gjorde sig bedre uden vokal. Er ved at eksperimentere med noget man ikke gør: Tre vers med hver sin melodi – dog med et ens omkvæd imellem hver, for alligevel at give lidt rød tråd. I falset.

  OK, ha det godt deroppe, og vi ses jo om en uges tid! Vi har købt store North Face dunjakker og tykke Sorel støvler til turen. Men der er stadig plads i rygsækken, vi overvejer pandelamper, lavineadvarselsGPSdippedutter, lommelærker, isøkser… Og tænker iøvrigt på at flyve videre til månen efter Reykjavik…

 2. *breaking the waves* – ren melankoli (min Jeppe mener det er den islanske luft som gør det)Lars von T. blev jo også ramt af det… Men jeg kan lide det – og ‘ser’ frem til vokal, selv om jeg er helt vild med det som det er nu!

  Her går det godt, Ulf har rundet 12.uge og 7,5kg – har lige været i svømmehallen og haft hovedet under vand for første gang *gys* men det gik 😉

  knus her fra,
  Sabrina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading