Hverdag igen

Ja, nu er det vist hverdag igen. Vores dejlige gæster har ellers givet os et pusterum og en pause fra den i nogle dage, men de skal af sted i dag. Det har været super hyggeligt at have Jeppe, Anna og Liva paa besög og ungerne har hygget sig fra morgen til aften. Lejligheden har været fyldt med legetöj og de har hoppet, malet og set postman per 🙂 Máni var dog syg en del af weekenden, saa han blev lige sat paa et sidespor et par dage. Men til jer 3, tusind tak for besöget og især var det fedt at være saa meget sammen med dejlige Liva og lære hende at kende.

Og ikke maa jeg glemme sugarcubes koncerten, som Anna og jeg var til. Det var skide sjovt. God koncert, mödte masser af folk, jeg ikke har set i 10 aar og bandet – ja de var bare fede. Mere af det. 🙂

Men som sagt er begge drenge i börnehave i dag, Kim paa arbejde og jeg paa arbejde. Saa, nu haaber jeg bare at hverdagen körer stille og roligt derudaf og vi skal snart til at pynte lidt op til jul 🙂 Det glæder jeg mig til. Der er kun 3 og 1/2 normal uge tilbage af arb. hos mig og den 20. faar jeg juleferie. Ok. jeg burde maaske ikke allerede tælle ned…

I morgen skal jeg paa kursus i madlavning i en ökologisk butik, tæt paa vores hjem. Haaber paa at blive inspireret. Saa skal jeg vist til at træne lidt mere. Efter at have slæbt Máni i barnevogn over til min far söndag, har jeg fundet nogle musker, jeg ikke vidste at jeg havde. Der er saa meget sne, at det var vist lidt optimistisk, men her rydder man aabenbart först og fremmest vejene, saa de store jeeps kan naa frem…. 🙂 Fodgængere maa gaa hjem og lægge sig.

Naah, nu vil jeg lave lidt fornuftigt her i min mellemtime. Haaber I har det godt allesammen. Kunne være dejligt med en lille hilsen her paa siden 🙂 kooom nu 🙂

kærlig hilsen, Erla

- 4 kommentarer til Hverdag igen

4 Replies to “Hverdag igen”

 1. Kære alle 4,

  Vi siger også 1000 tak for stor gæstfrihed, masser af leg, masser af børnelatter & skæve indfald – og for babysitning så de 2 voksne kunne få dyppet sig i den blå lagune. Den lille lejlighed var pænt kaotisk til tider, men på en eller anden måde var der hele tiden masser af plads 🙂
  Vi kommer igen, når vejret er lidt mere fremkommeligt og lyst, så vi kan se noget mere af dette mærkelige land.

  Vi er i gang med nedpakningen, Liva har set Postmand Per-videoen 2 gange, video af sig selv og Óliver i badet omkring 10 gange og er nu i gang med at sprede det møjsommeligt indsamlede legetøj én sidste gang.

  Store knus fra Jeppe, Anna og Liva

 2. úúú, þá geturðu kennt mér að elda, er algjörlega hugmyndasnauð…ég er líka farin að telja niður 😉 er meira að segja búin að kaupa svona dagatalakerti til að telja niður nóvember líka!!

 3. hurra dagatalakerti og bradum adventukrans
  eg skal elda eitthvad
  rosalega gott handa ykkur, thegar thid komid ad heimsækja mig.
  Erla moda

 4. Dejligt at følge med. Hvornår jeg kommer igen ser vi til. Hvis dk kigger, så kig Ørnen på søndag, det må være Island-øen for fuld udblæsning. Jeg føler jo at være lidt onkel til alle Holgers unger, og at moren til de fleste skriver Ørnen, det er sejt. Jeg var jo fucking til engelsk gudstjeneste i den der fucking kirke i midten af RKV, bygget fordi man bare skulle have en fucking TV-mast!!!

  Var det ømt med håndjern eller turde tøserne ikke sætte dem på?

  Patri et PatriPatri
  Nordmand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.