Akranes osv.

Så har jeg lige 45 minutters slip i tidsstrømmen, mens de kære islændinge fra klubben prøver at finde ud af hvordan de vil slå mit fritidshjem i karaoke konkurrencen på lørdag. Det går ikke så godt for dem kan jeg høre. Mit eget team har fået fat i fodbolddragter fra Isafjordur med mini-shorts og svedbånd til høvdinge-bold konkurrencen, og så skal vi have redningsorange veste med bogstaver på under vores sangfremførelse. Så vi kan stave til en masse fine ord, såsom pika. Det bliver med garanti sjove tider. Weekenden her er blevet spenderet i Akranes, med spisning hjemme hos både storebror Kristin og hjemme hos Jonas og kompagni. En af den slags weekender som Máni elsker, fordi han får leget så det basker. Og vésteinn fik fejret sin 19-års fødselsdag med manér, så det var råhygge hele vejen igennem, en weekend hvor jeg med garanti har taget et par hundrede gram på. Samtidig var det en rigtig inde-weekend, fordi selv de islandske meteorologer blev nødt til at indrømme at det faktisk ikke var helt godt vejr (det stormede så meget at man ikke kunne sejle). Så skraldespandene fløj rundt i Akranes´ gader og stræder, og mænd med bekymrede miner surrede alt fast som de mente var noget værd (havestole og trailere). Imorgen skal vi så spise hos Matti alle sammen, og bl.a. snakke lidt om vores forestående flaskeindsamlingsfest, hvor vi skal samle flasker nok til de 30 liter øl mig og Matti snart skal til at brygge. Lars Linnet var jo så flink at slæbe 5 kg korn og bryggergær med herop i flyveren – det var ret fint af ham, synes vi. Så nu skal vi til at igang med at brygge.
Oliver kan nu sige Go = Sko, Bider = Spiderman, Kuka = Lort, Æj jaj = Hovsa og Máni + diverse dyrelyde. Han har prioriteringerne iorden den lille.

Vi snax, Kim.

- Ingen kommentarer til Akranes osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *