Og så væltede det ind…

Hold da op! Så har Anna og Erla arrangeret at både hende, Jeppe og Liva komemr herop i November – det bliver super. Og Máni tæller dage!

Og Troels har bestemt sig for at kigge herop i en af de nærmeste uger, over en forlænget weekend så vi lige kan få os lidt bror til bror snak over en kop mjöd, mens vi hopper på Barinn og i poolen.

Og så lader det til at selveste Martin Ersted kommer herop og hjælper mig med promillerne til Airwaves, da han har vundet to billetter med fly og hotel… Yes! Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til at se jer alle sammen – det bliver gode tider 🙂

2006_1004_mobilsommer2006_0168

- 9 kommentarer til Og så væltede det ind…

9 Replies to “Og så væltede det ind…”

 1. Ja og i lige måde. Der rykkede hende Anna godtnok lige pludselig! Jeg troede at den mørke tid betød, at vi alle sammen skulle sidde og pleje vores vinterdepressioner hver for sig, men så kommer hun bare der med al sin livsglæde og favnen fuld af flybilletter… hvordan skal man nogensinde bære sig ad med at blive rigtig trist og ensom under de forhold. Så må vi udskyde udgivelsen af “Digte 2006 – Jeppe Linnet” for jeg har ingenting at skrive om.

 2. Lyder rigtig godt,der er jo en lind strøm op til Sagaøen,men der er jo også natur der vil noget.Jeg kigger op engang når det første store run er ovre,jeg er jo også blevet vist rundt,så nu må jeg jo bag i køen! Knus bedstemor Hella!

 3. Halløj..

  Har prøvet at ringe til jer.
  Men har altså købt billet til Torsdag 12/10 i næste uge. 🙂 Glæder mig til at se jer.!
  Smutter hjem igen om tirsdagen.

  Knus T

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading