Lidt hverdags nyt

2006_1004_mobilsommer2006_0365.JPG 2006_1004_mobilsommer2006_0366.JPG Nu er min flittige mand og mine to drenge paa et dejligt bibliotek nede i byen. Drengene har begge to öjenbetændelse og har derfor været hjemme i gaar og er hjemme i dag. Kim var hjemme med dem i gaar og jeg tager tidligere hjem i dag og aflöser ham, saa han kan komme paa arbejde klokken 13. Jeg haaber snart betændelsen aftager lidt og maaske at de kan komme i börnehave i morgen, men hvis ikke – ja men saa er det saadan det er.

I morgen tager vi i sommerhus. Bare os, den lille familie. Det glæder vi os til. Afslapning, natur og hygge. Vi haaber meget paa at kunne slappe af 🙂

I gaar havde vi paa skolen, besög af en dansk skoleklasse. Saa var jeg ude med dem sammen med mine elever i gaar aftes, hvor vi spiste pizza og bowlede. Det var meget hyggeligt og vel lykket. Dejligt, naar tingene bare glider.

Jeg har ellers haft nogle saadan lidt træt-trist dage, men det er heldigvis ved at vende igen. Hvad har hjulpet? cola, en sjov ægtemand, varme og kærlige börn og en god arbejdsoplevelse i gaar. Mon ikke?

Naah, maa hellere pröve at lave lidt fornuftigt. Ha’ en god weekend,

kh. Erla

- 3 kommentarer til Lidt hverdags nyt

3 Replies to “Lidt hverdags nyt”

  1. húrra, myndir!!!
    Leikskólinn minn var blokkeraður í morgun af foreldrum, áfram foreldrar, nokkrir foreldrar mættu reyndar til að rífast í þeim foreldrum sem lokuðu leikskólanum, skemmtilegt drama úti í kuldanum. Svo veit ég meira að segja um einn leikskóla sem var blokkeraður og aðrir foreldrar mættu til að mótmæla blokkeringunni jájájájájájá En nú er ég komin heim og er að fara að gera fínt áður en m og p koma 🙂 baka og svona hahahha nei ekki alveg….en kannski að vaska upp það sem er búið að vera í vaskinum alla vikuna, líka komin e-h undarleg lykt af því…kannski ég bíði bara með það þangað til að Georg komi heim og legg mig, hver veit???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.