Vi er godt på vej til at blive nogle rigtig gode

islændinge 🙂

Og hvad vil det sige? Jo Kim overvejer at tage imod mere arbejde og jeg var i lørdags til yoga i et fantastisk kæmpe fitness center og smed Óliver i sådan et fitness baby pasnings tilbud til ca. 18 danske kroner, hvor han legede rundt i en time, mens jeg havde det fantastisk til yoga. Jeg havde godt nok aldrig troet at jeg skulle benytte mig af sådan et tilbud, men besluttede mig for, ikke at have det dårligt med det. Måske skal jeg bare give den fuld gas og blive fuldblods moderne islænding.

Lørdag aften sov drengene så hos amma og afi på Laugalæk, mens Kim og jeg besteg bjerge, tog ud og spiste, drak lidt øl og dansede. Det er godt nok ikke noget man skal gøre hver weekend her i Reykjavik, hvis man vil have en nogenlunde ok. økonomi. Men det var hyggeligt at komme lidt ud og være lidt kærester og dejligt at hente to glade drenge dagen efter. Men jeg var godt nok smaddret i går, søndag. Puha, gik i seng klokken 21. Jeg er blevet dårlig til at være vågen og skide dårlig til at drikke øl. Kim skal så til personalefest på lørdag igen…. godt det ikke er mig.

Jeg skal til gengæld i teater på fredag og hygge mig med nogle veninder. Det glæder jeg mig til. Jeg er blevet sådan en dame, at jeg elsker aftenere der er tilpas 🙂 En teater tur, en øl og hjemme i seng omkring midnat 🙂 ha ha ha ha ha

nåh, vil prøve at lave lidt fornuftigt. Jeg er faldet lidt til ro igen, kan godt se at det ikke kan betale sig at bruge alle mine kræfter på at tænke over noget, som jeg ikke engang skal til at beslutte lige nu – hvis jeg slapper af kommer det hele nok stille og roligt henne ad vejen.

I dag hentede jeg drengene halv fire og så var vi på legeplads til 17 og tog derefter hjem til min moster og spiste mad og hyggede. Nu har jeg så puttet de to, været på netbank og betalt regninger og ja…. sådan går mine aftener med så mange spændende ting 🙂

vi snakkes/skrives eller noget

knus Erla

- Ingen kommentarer til Vi er godt på vej til at blive nogle rigtig gode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading