Plakatblød

Okay, hvorfor var det nu lige at det ikke var mig der lavede denne her bog. Og hvor længe er det lige præcis vi har haft stregkoder. Det er da utroligt at det her skulle være en mindre revolution.

Og så har jeg lige fundet noget ekstremt cool. The Rasterbator. Et program der kan lave plakat – pdf-filer ud fra et hvilket som helst billede, som man så selv sætter sammen til en stor plakat. Det skulle straks prøves. Min første plakat er i fuldfarve og 18 A4 ark stort. Selve startbilledet er lavet i photoshop.

Hvis man derudover blogger og bruger flickr, så er version 0.7.5 af Flock-Browseren kommet. Og det er den jeg bruger til at blogge, indsætte billeder og læse feeds med nu. Og apropos browsere, så er Opera 9.01 jo også på banen.

Var på Barinn igen igår, sammen med Erla. Det var ret griner, da der var nogen der havde bestemt sig for at holde fødselsdag på stedet og man skulle være klædt ud. Så de kom på rulleskøjter og i heldragts-spandex. Og vikinger med sværd. Der er ikke noget der løfter stemnigen som stive folk på rulleskøjter, parykker og tohåndssværd.

Nå, jeg er lidt ramt efter gårsdagens bytur med erla, men jeg skal lige nå at brainstorme på hvad der kunne være fedt at lave med 2. klasse på fritidshjemmet resten af året. Indtil videre kan jeg kun komme i tanke om trylledej, men det gider de nok ikke lave i 8 måneder. Det gider jeg nok heller ikke. Vi får 11 nye unger imorgen og ikke mere personale, så jeg skal til at køre en stue selv – det kan jeg rent sprogligt godt være lidt nervøs for. Det er lidt svært at forstå hvad de siger når de har været oppe og toppes og så står og fyrer den af på hulke-islandsk. De mangler faktisk så meget personale indenfor børneområdet i Reykjavik, at de måtte sende 200 unger hjem fra børnehaverne forleden. Så jeg bliver nok ikke arbejdsløs foreløbig.

Well, iøvrigt tillykke med denne her historie – det kører for det lille kongerige.

PS: Denne her video vil nok overraske de fleste. Hvordan gør hun det?

PPS: Tænker om jeg snart skulle finde mig et lille tema at spinde indlæg omkring, som så kunne bliver et ugentligt tilbagevendende fænomen… Vi må se. 13 timers arbejde venter, som altid om mandagen…

Blogged with Flock

- Ingen kommentarer til Plakatblød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading