Óliver og Máni

Hej med jer kære læsere. Jeg ville lige skrive lidt, fordi det er ret lang tid siden jeg har skrevet sidst. Jeg har det meget godt her paa Island og jeg faar heldigvis nok at spise. Min storebror er som regel söd ved mig og jeg kan godt lide at lege med ham, men han kan ogsaa göre lidt ondt paa mig en gang imellem og skubbe mig saa jeg falder paa numsen, aavvv.

Jeg har dog fundet en maade at faa hævn paa og det er at finde en stor, tung ting og slaa ham, alt hvad jeg kan, i hovedet. Lige nu har han derfor et kæmpe blaat mærke i panden.

Jeg kan alting selv og tænker paa at flytte hjemmefra snart, I ved, faa mit eget, hvor jeg kan bestemme alting. Men maaske venter jeg lidt fordi jeg er trods alt lidt glad for min mor, far og storebror.

Jeg har meget travlt og har meget snot. Jeg kan sige en hel masse ting, men peger altid paa det forkerte. Far har givet op.

Naah, nu skal jeg i börnehave, kærlig hilsen, Óliver.

Hej med jer. Jeg vil ogsaa skrive lidt.

Det gaar bedre og bedre med mig. Jeg har lige haft en rigtig god weekend, gaaet en lang tur og faaet is 3 gange. Jeg er ogsaa ved at blive ok. glad for min börnehave.

Jeg elsker min lillebror meget, men han kan ogsaa være irriterende. Han vil hele tiden göre det samme som mig. Hvis jeg spiser, vil han spise min mad. Hvis jeg leger med tog, kommer han og ödelægger. Hvis jeg læser, vil han læse den samme bog. Men jeg kan godt lide at lege med ham og kræmme ham.

Jeg er glad for at læse, spille computer, se tegnefilm, lege udenfor, cykle og hoppe og danse. Saa er jeg ogsaa rigtig god til at lave cirkus.

Jeg er glad for at besöge min amma og afi i Reykjvík og amma og afi i Akranes. Jeg har ogsaa lige klatret i et kæmpe höjt træ.

Jeg lærer mere og mere islandsk – bare vent, snart snakker jeg flödende og kan lave hemmelige aftaler med far naar vi er i Danmark.

Naah, smutter – kærlig hilsen Máni

- 5 kommentarer til Óliver og Máni

5 Replies to “Óliver og Máni”

  1. Hej unger – superfedt at I skriver. Jeg har faktisk oprettet en kategori til jer hver, saa naar I skriver, saa husk at sætte kryds ved Máni eller Óliver – saa kan vi nemmere finde jeres poster om 30 aar naar vi skal sidde og se hvordan I havde det paa Island.

    Kærlig hilsen Far…

  2. Hej Máni. Flot at du nu har en side selv. Jeg er glad for at du har det godt i børnehaven. Og du må være blevet sej til radiobilen tror jeg.

    Vi skal snart snakke videofon, ikk´?

    Kærlig hilsen

    Bedstefar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading