naah fru Bille, fru Gregersen og …….

Hvor er jeres kommentar og hilsner til lille mig, som knokler her oppe i det höje nord 🙂

Nu virker som sagt vores IP nummer, saa I kan ringe til mig til danske, ganske almindelige priser, hvilket ogsaa betyder at jeg jo kan ringe til jer til ganske danske almindelige priser og vi derfor kan snakke om alverdens ting over telefonen en skönne aften, naar vi nu som sædvanligt ikke har noget at lave. 🙂

Her gaar det faktisk godt vil jeg sige. Kim er ok glad for arbejdet og lærer mere og mere islandsk hver dag, men træt var han i gaar efter 13 timer paa jobbet…. faarstaaeligt nok. Máni er ogsaa ved at faa det bedre i börnehaven og har leget med andre börn og kan forstaa mere og mere. Saa, jo det hele skrider stille og roligt fremad. Udover at Óliver besluttede sig for at være vaagen i gaar aftes og er derfor træt i dag, gaar det rigtig godt med ham og i börnehaven beskriver de ham som drömmebarnet, saa han gör det godt.

Og jeg, jo – jeg klarer mit job fint (efter min mening, maaske skal I lige höre eleverne om de mener det samme), henter og bringer mine börn, spiser rundt ved familien naar jeg er alene med dem og pröver at faa hverdagen til at gaa op i en höjere enhed…. det er ikke altid at enheden bliver höjere, men det lykkes faktisk ok. stille og roligt.

Det der er lidt værre med mig, er at det er jo gaaet op for mig (ved hjælp af samtaler med min kloge mand), at min uro maaske kan skyldes at vi igen er i en midlertidid situation. Selv om vi har aftalt to aar paa Island, saa ved vi ikke om vi kan blive i lejligheden længere end til sommer og det nytter heller ikke noget at vi staar i juni 2008 og vil til at tage en beslutning. Derfor nærmer der sig igen et tidspunkt, hvor vi skal finde ud af hvad vi skal med vores liv 🙂 ….. men saa bliver vi ogsaa der :)…. vi faar se. Udover det venter jeg paa en aabenbaring vedrörende mit professionelle virke. Hvorledes bliver jeg bedst udnyttet her i universet????

Naah, kære venner, veninder, familie og svigerfamilie. Kan I have det godt alle sammen. Jeg savner Danmark ogsaa, saa derfor ville det være rart med en lille kommentar, en lille mail paa erlaorama@gmail.com eller bare en sms pa 00354-6151608 🙂

Jeg burde sidde og forberede mig lige nu og kopiere, men heldigvis er der en der har taget maskinen, saa jeg sidder lidt mere – har nemlig en mellemtime her om tirsdagen, hvilket ikke koster skolen dyrt som i Danmark. 🙂

kærlige hilsner, Erla

- 5 kommentarer til naah fru Bille, fru Gregersen og …….

5 Replies to “naah fru Bille, fru Gregersen og …….”

 1. Hej alle fire,så er det tirsdag d12/10 og jeg har lige siddet og set jeres hjemmeside og vidior ,det er bare skønt at kunne sidde her i Adelgade og følge med i jeres hverdag på Island.Det ser jo ud som om Ihar det helt fint,og rigeligt at se til.Glæder mig at òliver stortrives,men det kommer ikke bag på mig!Mànì,skal jo lige have lært lidt mere sprog.Ja Erla jkeg forstår da godt din uro engang imellem for I har skullet træffe mange store beslutninger de sidste par år,så I trænger til et break.Jeg havde en fin week-end med Troels(han er heldigvis en tålmodig lærermester),men jeg er rigtig glad for min nye tidsluger.
  Tusind Knus til jer alle

 2. Hej Erla og Kim

  Det er fedt at I i den grad er kommet tilbage på nettet. Jeg læser hver dag – min google hjemmeside bringer de nyeste overskrifter direkte op i fjæset på mig mens jeg sidder her på kontoret, så det går hårdt ud over koncentrationen her på jobbet.

  Nå men det er rart at høre at Mani falder til, når han nu har været lidt mut. Som en der afleverer barn i vuggestue 4 morgener ud af fem, var det trist at læse at han var ked af det når han blev afleveret, jeg følte med dig Erla…

  Og så synes jeg at Kims videoer er blevet ret gode. Jeg kan godt lide de der Dogme-agtige måder at vise emtekaer.dk på.

  Og tænk bare hvad man lærer og undres over – er der virkelig så mange bøsser og lesbiske på Island? Eller kom de udefra? Jeg mener, der er jo flere århusianere end der er islændinge. Men den parade så ret stor ud. Er det svovlet i vandet der gør det? Tordenskjold var jo også homo. Eller er det HC Andersen jeg tænker på…? Hmmm… de to herrer ser jo på en eller anden måde ens ud, med paryk og et anæmisk blik…

  Nåmen stakkels Erla, for fanden, livet står jo ikke stille for moderne mennesker. Og selv det at være et bjerg er jo midlertidigt – måske er bjerge faktisk helt vildt stressede over hvad pladetektonikken gør ved deres identitet, hvis de nu har en anden tidsoplevelse… men hvis man synes man har problemer kan man jo altid se en film om mennesker der sulter i afrika. Eller slentre forbi Maria Kirkeplads.

  Hvis nu Norden var samlet ville danmark og Island være ét. Så ville det bare være ligesom at flytte by. Og de byer ligger jo ikke længere fra hinanden end byer fx gør i USA. Og der flytter de også rundt. I er helt normale! I er ikke mere rodløse end alle os andre. Og flyet er billigt…

  Der er ikke noget at være ked over. I klarer det fint! Og vi elsker jer!

 3. Tudsind tak for din opbakning fra Vesterbronx, Jeppe. Kan især godt lide dine tanker om de stressede bjerge. Men den midlertidighed som selv bjerge må finde sig at ligge under for, eksisterer jo i en tidspolevelse som vi skal arbejde på for at kunne bruge konstruktivt. Men i samme optik kunne man måske se de afstressende gåture i/på bjergende som en form for kinesiske massage for geologiske væsener der har brug for terapi. Og det at hjælpe andre væsener, uanset hvor stenede de er (hej Bo :-), er jo godt for både moral og wellbeing. Måske fodboldstøvler især er gode til at lave bjergterapi med.

  Desuden tak for den, hvad skal vi sige, tilstedeværende tilbagmelding på videoerne begge to. Jo, de bliver da bedre og bedre. Men nu du nævner dogme, så må det betyde at du har fået øje på et regelsæt som videorne ligger under for. Indtil videre er det ikke sådan, men lad os de straks gribe idéen. Den næste video jeg skal mikse sammen er fra Sveinns 60 års dag, og så vil jeg da gerne have et benspænd at arbejde ud fra. Så må vi se om det lykkedes 🙂

  Og tak kære Bjerg for at have fået vores læsere til at skrive igen. Det er dejligt at møde dem igen…

  PS: Erla, hvis din arbejdscomputer ikke vil skrive ø og å, så kan du trykke Alt + 0248 eller Alt + 0229. Hvis du altsaa synes det er skoent at kunne det.

  Og vi elsker også jer 🙂

 4. Dejligt at alle 4 går frem i Ludo-felterne!

  Kære Erla. Du skal jo være statsminister eller ud at fyre rød-grøn-kvinden af på anden vis. Brug din far som 5 kolonne og Svein som orakel. Gør i øvrigt som Kim siger. Og køb jer et hus eller lignende nu.

  Det var bare det.

  Bedstefar

  PS.: Kim! Du hoppede bedre end mig på hoppepuden. Hvordan er det muligt!!!!

 5. Hejsa – dejligt at I er på nettet igen, jeg har savnet mit fluekiggeri!

  Her går det godt – jeg må lige prale; Ulf har på 14 dage taget 700g på, hvilket betyder at han nu vejer 4700g (det var altså i sidste uge) 🙂 Han slægter sin far mere og mere (Jeppe vejede 5kg da han var 5uger)…

  Jeg har meldt mig til et kursus inde på studiet – for ikke at have så travlt til foråret, men… jeg var der 1½t i sidste uge? Puha, jeg fattede ikke hvad manden sagde (nok, havde jeg heller ikke læst dagens tekster), men jeg har vist fået det man kalder ‘amme-hjerne’ 😉
  Jeppe mener dog stadig af jeg skal komme afsted – nok mest fordi, han er gået ned på 30t for så at kunne passe Ulf om onsdagen. Han har planer om at starte til babysvømning om tre uger! ak ja, jeg ved nu ikke om jeg kan holde det ud – altså ikke at være sammen med mine to dejlige mænd!

  nå, men… trist, at Island tabte – tja, det skulle jo lige nævnes…

  Pas godt på jer selv og jeres dejlige unger 😉
  Knus
  Sabrina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading