Mit syge drengehjerte lyster…

Så er jeg endelig blevet lidt småslatten. Og hvor er dog typisk at kroppen skal skabe nedgearingen lige op til en weekend. Men igår kunne jeg mærke det komme. Lidt slappe muskler, træt i hovedet og vat i ørerne. Så næsten hele dagen er gået med bare at flade den, mens Erla og ungerne har været til karatestævne. Men istedet for at være fornuftig og sove, så har jeg brugt min tid på at finde ud af hvilken dims jeg næste gang skal spare op til.

Abigs.
Den er ikke særlig udbredt i Danmark – de har dem ikke engang på edbpriser.dk Men heroppe er der indtil flere af de unge der slæber dem med rundt til fester og filmaftener. Det er en avanceret casing til standard harddiske, sådan at man får fjernbetjening samt video og lydudgange til sine filer. Og den kan selvfølgelig afspille langt de fleste formater. Den behøver ikke ekstern strøm når man overfører til den, da den bruger strømmen i USB stikket – men selvfølgelig strøm hvis den skal bruges som standalone videoafspiller eller anlæg. Og så kan den selvfølgelig også smide tingene rundt trådløst via FM eller 802.11g. Jeg har leget med et par stykker af dem og de er læææækre…

Sarotech
Webshop i danmark som forhandler

cooldrives_1915_7158922.jpg

Microsoft Zune.

Jeg skal jo have mig en mp3-afspiller på et tidspunkt. Og selv om Microsft med denne her har tænkt sig at slå iPod på et par områder (Okay, ikke designet – den er grim) – sattelit radio, 802.11g forbindelse, større skærm, øh – men så har de som sædvanlig valgt en dum forretninsgstrategi. Se, de tilbyder alle folk på moder jord, som har købt musik hos iTunes, at få deres køb transformeret over til microsofts nye musiksite, hvis man køber en Zune. Men køber man en Zune, så skal man bare lige vide en enkelt lille ting. Og det er at ALLE lydfiler som bliver lagt ind på en Zune får automatisk tilføjet et DRM-lag, som gør at filen kun kan afspilles tre gange eller være på afspilleren i tre dage – hvad der end kommer først. Derefter skal filen købes hos Microsft. Også selv om det er en åben mp3 fil af storebror jeppe som sidder og piller i sin bas. Fedt. Hej hej, Zune.

Microsoft Zune

este_21233924_46400.jpg

Zen Vision:M

Den mest åbne afspiller på markedet. Har video udgang – afspiller alt. FM radio. Udemærket design. Det bliver den jeg skal have, hvis jeg skal have en – selvom iPod er flottere, så er den irriterende i og med at den er så låst mht. at dele filer med andre. Så når jeg bliver rig, så bliver det den…

creative_zen_vision_m.jpg

Nå, ud at blive rask i solen med konen og Oliver – Máni ville til Akranes og er taget med Amma hjem…

- 5 kommentarer til Mit syge drengehjerte lyster…

5 Replies to “Mit syge drengehjerte lyster…”

 1. Aaah ja, gear. Det er jo kun Creatives mp3 afspillere (Zen) der er værd at have med at gøre. Ikke noget pis – åbner bare som en mappe og så fylder man filer i som ved enhver windows-manøvre. De skulle også have bedre lyd end de andre – de laver jo lissom lydkort i den store stil. Jeg har også været lun på den der Vision:M, men jeg gider ikke det der videobiks med sådan en, vil bare høre musik og have en masse plads – så jeg gik på Ebay og købte den Zen photo fætter her for 200 euro. Og håber så at jeg også får den…
  http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=ADME:B:EOIBSAA:US:11&Item=270029681466

  Skal nok skrive noget om livet også ved lejlighed…

 2. Hola.

  Købte selv en fiks Apple.
  Meget grundet designet og de fleste af mine
  bekendte havde en. Så valgte ikke at sætte mig ind i det ordentligt. DUMT!
  For hvad nytter det med en Ipod Video når man skal konvertere sine Video film til et Quictime format når alle ens film er i DiVx.
  Jeg lover lover lover at holde øje med penge giganterne næste gang jeg køber gear. Eveltuelt spørger nogle gear freaks…

 3. Jeppe, hvad er det der viedobiks? Det er jo bare at smide en divx film ind, og så tage den med i sommerhus eller med over til Thomas og så sætte et kabel imellem. Så afspiller den fuldskærm video uden problemos 🙂 Men godt at høre drenge at i stadig er gear mindede derhjemme – for det er de også i dén grad heropee 🙂

 4. Hej Island!Så nærmer efteråret sig,og den mørke vinter,føj!Skal på kursus i Grenå på Handelsskolen,for at se om jeg kan blive sluset over i en anden branche,måske et eller andet indenfor turisme.Håber alt vel hos jer.Knus mor.

 5. Det lyder da spændende mor – Go ahead man!

  Heroppe er der lige kommet sne paa Esjen, det bjerg der ligger udenfor vores vindue, saa den moerke tid nærmer sig ogsaa heroppe 🙂

  – Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading