Midweek brakes!

Lyset skinner over Reykjavik. Hvilket vil sige at de kære unger bliver losset ud idag. Solskinstimerne skal man virkelig udnytte heroppe. Men der ligger også en fed park med zoo, tivoli og botanisk have 2 minutter fra jobbet, så det skal nok blive lækkert.
Her til formiddag skal jeg lige ned i byen – det lykkedes nemlig ikke det islandske telefon-væsen at bryde koden til min Mobil, så tillykke Telia – i har bundet mig godt op på abbonnementet. Men jeg smider den til danmark, til simlock.dk – så må de klare ærterne. Og ellers så er det jo snart Mánis 4 års fødselsdag – så idag skal der findes gave til knægten. Hvad skal man dog vælge – racerbane, værktøj, kææærlighed eller noget helt fjerde. Vi finder det nok. Planen er at tage alle ungerne i Zoo hvis der er godt vejr på lørdag – og så ende med lidt kagebord herhjemme.

Well, næste video er fra Gaypride i Reykjavik. Jeg husker stadig en tur i byen i Reykjavik hvor jeg spritvissen sad på skuldrene af en hærdebred islænding og skrålede min første islandske sang :”Sooooonen min er ingen homme….”. Paraden var supernice – godt med knald på, og halvdelen (75.000) af Reykjavik tilstede langs strøget…

Og nåja, lidt nye ‘kunst’ pics fra Akranes…

Sjaumst.

- Ingen kommentarer til Midweek brakes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading