Máni 4 år!

Så stod dagen i sønnens tegn. I dag har han haft mor og far i fire år – og det er nu 4 år siden jeg fik værdighed. Set udefra har det været fire turbulente år for knægten – han har været i fire foskellige institutioner og har har boet fire forskellige steder. Og skal nu til at lære endnu et sprog. Og han har fået en lillebror. Så vi er lidt hønede om ham – vi synes faltisk det er lidt synd for ham indimellem. Så altså, der er ikke nogen der må være sure på ham hvis han er lidt tvær – kun os, og vi prøver at styre os! Nå, anyway. dagen idag var der selvfølgelig blev set frem til. Han vågnede 8:30 (lækkert) og fik de første gaver. Efter lidt morgenmad var det tid til at møde til Gymnastik for første gang – en ret fed idé som Erla fik. De har nemlig lige bygget spritnyt idrætshus herovre ved siden af stadion. Så han skulle sammen med far over at springe trampolin, rulle på madrasser, lege med falskærm osv. I omgivelser der snildt kan måle sig med Frederik IX’s hal på Nørre Allé ved IFI. Efter hjemkomsten fik han sovet lidt, og mamma havde gjort klar med stort fødselsdagsbord og lækre kage. Klokken 13 kom gæsterne så, og det var hele den samme børnebande som var med os ude i Spejderhytten – der er forresten tilføjet 21 nye billeder til Sveinns 60 års mappe . Så blev der åbnet gaver, og jeg grillede pølser ude på altanen til de forslugne gæster. Derefter havde vi lavet en lille international børnevenlig skattejagt, i og med at det var billedeposter fra området – jeg havde lavet 10 poster, og tænkt at det måske ville holde dem beskæftiget i en halv time. Nej, nej. Det tog dem 8 minutter, så stod Máni og spurgte om ikke jeg havde en skattejagt mere… Resten af dagen gik med leg i hele hytten, singstar på playstationen og snak om løst og fast. Der er 57 skønne kodak moments I kan fornøje jer med, og så prøver at se om jeg ikke lige kan få smidt en video sammen fra Sveinn 60 dag ude i den fede hytte…

- 2 kommentarer til Máni 4 år!

2 Replies to “Máni 4 år!”

  1. Flott afmæli og flott mynd af Mána með kórónuna. Það er svo gaman fyrir þá sem eru fjarri góðu gamni að sjá myndirnar svona strax. Mjög mikilvægt.

    kveðja amma

  2. Vá hvað Máni er orðin stór. Vonandi kom afmælisgjöfin sér vel 😉
    Gaman að sjá myndir……húrra húrra.
    Erum annars bara búin að vera mála í dag, skápa sem voru mosagrænir. Jább, þið verðið bara að koma í heimsókn til að sjá 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *