Første dag på jobbet…

Jamen dog – så skete det endelig. Men når man bor i et land der bruger røgsignaler og hvalspæk til at forbinde med, så er det klart det tager lidt tid at komme på nettet.
Så er far rejst hjem efter 2 ugers besøg med pænt knald på. Den gamle har opført sig eksemplarisk i sin evne til at underholde sig selv, sige ja til det hele og betale for benzin og mad 🙂 god stil. Vi har oplevet en hel del og jeg sætter både lidt pics og videoer på fra noget af det.
Og nu er det så at vores hverdag starter for alvor. Om en time og 20 minutter står jeg foran 20 islandske børn på 7 år der ikke forstår dansk, som jeg skal passe/underholde indtil kl. 17. Og fra 17-22 skal jeg så istedet være sammen med teenagere fra 16-19 år… Så rent sprogligt bliver det den store ilddåb.
Det er efterhånden ved at gå op for mig at det ikke bare er et besøg det her, men rent faktisk to år. Og det kan til tider virke lidt overvældende. Men ved at tage de jobs jeg har taget, så er jeg ret sikker på at jeg har taget den hurtigste vej til at få lært selve nøglen til integration – sproget. Tænk jer, her i weekenden havde Sveinn 60 års fødselsdag (video følger 😉 ), og jeg sad der med spandevis af gratis øl og stor familie – og kunne hverken fortælle den med dværgen og rosen, den kedelige aften på diskoteket eller den med bowlingkuglen og blondinen. Men om et par måneder står jeg nok med blod ud af ørene og et nyt ordforråd.
Nå, jeg skal til at afsted – indtil videre kan i så se en ny video hver dag i den næste uge. Den første er fra fars og min tur til Hveragerdis varme kilder – et superlækkert sted der ligger 45 minutters kørsel fra Reykjavik…

- 2 kommentarer til Første dag på jobbet…

2 Replies to “Første dag på jobbet…”

  1. I lige måde far, det var sku\’ så lidt. Det er altid godt at få en undskyldning for at få en å\’ opleveren. Og jo, min første dag på jobbet gik rigtig godt – så det tegner stadig lyst det hele…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *