13 timer senere lagde han sig på sofaen…

Nå, om ca. 10 minutter daffer jeg afsted på en ægte islandsk arbejdsdag. Tre forskellige jobs, tre forskellige steder. Jeg møder kl 9 og har fri kl 22. It’ll be a hard day allright, I’m gonna work like a dog…

Well, video af mig og min dygtige far:

Og video af robot-dans. Tjek danser nummer to, han er for svedig…

PS: Tillykke i alvidende læsere. I gættede fuldstændig rigtigt. Lars Linnet noed med velbehag det slimede faareoeje han fik serveret i Akranes – og paa det punkt er han saa mere islænding end selv jeg og Erla 🙂

- 1 kommentar til 13 timer senere lagde han sig på sofaen…

One Reply to “13 timer senere lagde han sig på sofaen…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading