Nu i stereo.

Wow. Jeg gjorde det sku. Da Ilhan Erkek solgte os bilen (Ja, det er anden gang vi køber bil af en guldbeklædt tyrker) sagde han henkastet at der kun var en højttaler der virkede, men at han ville give os to med som jeg bare kunne sætte til. Det kunne jeg sagtens klare. Så da Erla kom forbi og så at jeg havde splittet instrumentbrættet ad og der stak ledninger ud mere end 5 steder, så var hendes kommentar et forvirret “Vil du med i svømmehallen?”. Men jeg gjorde det sørme. Jeg er faktisk lidt stolt. Og jeg har ikke sprunget en eneste sikring. Så langsomt men sikkert lærer jeg mere og mere om biler – så kan det være at jeg om 40 år kan kaldes erfaren bilejer. En af dem der der lige slår på topstykket og siger den lyder lidt rusten i kadangakslen…

Og PS. I kan rende og hoppe med jeres meninger om bordfodbold. Erla må jo have bestukket jer. Bare vent, jeg skal vise jer…jeg kan nemlig flagtaktik.

- 3 kommentarer til Nu i stereo.

3 Replies to “Nu i stereo.”

 1. Skulle du ikke først lige lære det basale med at få olie på bilen og tjecke lufttrykket? Så kan du avancere senere. Kravle før gå ikk?
  🙂
  Jeg kan glæde med at jeg smutter til mor 9 september medbringende helt ny indkøbt trådløs router og trådløst netkort. Så kommer mor på nettet!
  Hun får selvfølgelig mikrofon, højtaler og måske kamera.
  Installeret Skype og messenger samt en gmail konto. 🙂
  Hun savner sån at høre fra dig, så giv lyd bro!
  Vi snakkes. Kæmpe knus og kys til jer på Island.
  Yo fra bro.
  T

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading