Hjælp!

Jeg tror ikke at jeg kan undgaa at fortælle jer, at min 30 aars krise gör sig mere og mere tydelig i mit indre, jo mere dagen nærmer sig. puha, og jo, jeg ved at jeg er priviligeret og burde skamme mig over overhovedet at nærme mig en krise over saadan en petitesse som det er at fylde aar – men det gör det bare endnu værre. Og hvorfor? jo – det er saadan lidt – hvad kommer mit liv til at indeholde fremover? Jeg har to börn, dvs. jeg har faaet mit förste barn og mangler ikke den oplevelse. Jeg er gift og vil beholde min mand, saa jeg skal ikke ud og finde mig en fyr. Jeg har faaet en uddannelse og arbejder inden for det felt og det er ok. OG HVAD SAA? Og jeg er bleg, med smaa bryster, rund mave og sammenvoksne laar (jo jeg saa et billede af mig selv i bikini….. hvem opfandt bikini? og hvem overtalte mig til at köbe en…?). Og hvad duer jeg til? Naah, men nok om mine psykiske (og fysiske) lidelser 🙂

Udover det saa har vi det vist fint 🙂 Vi er ved at være paa plads i lejligheden og den er ganske hyggelig. Vi har faaet cpr – numre, bank-konto og alt det der. Jeg har været oppe paa den skole jeg skal undervise paa og det ser fint ud, har faaet mit skema og alles og skal starte med forberedelser og kollegasnak – paa tirsdag. I gaar var vi til gay pride i Rvk, det var festligt som altid og saa tog vi til Hveragerdi til min morfar, hvor mor havde lavet middag. Selvfölgelig stoppede vi lige i en svömmehal paa vej – det er klart.

Jeg maa vente lidt med den store anmeldelse af fordele og ulemper ved at være vendt tilbage til öen – skal have lidt mere tid. Haaber I har det godt og vi ses her eller der 🙂

kh. Erla

- 6 kommentarer til Hjælp!

6 Replies to “Hjælp!”

 1. Stakkel lille Erla. Vi som er blevet så gamle synes at livet först begynder ved 40 års alderen og bliver kun bedre og bedre. Du har noget at glæde dig til, ikke??
  mamma

 2. Jæja, þá er klukkan orðin hálfeitt um nótt á Íslandi, 16. ágúst runnin upp! Da da da. How do you feel? Til hamingju með afmælið elskan. Reyni að hringja í heimasímann á morgun, ertu ekki komin með gemsa? Afmælisknús frá Sólrúnu

 3. Halló sæta, hringdi áðan en þú varst í vinnunni! Þetta ætti að vera bannað!
  Erla har fødselsdag og det har hun jo og det er i dag, Erla har fødselsdag og det har hun jo idag! Og hør nu her hvordan vi alle prutte kan og hør nu her hvordan vi prutte kan prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut prut! Til hamingju!
  Reyni að ná í þig seinna í dag, vonandi verður dagurinn góður,
  kæmpeknus frá Ingu og Niclas vill líka knúsa thig.

 4. Til hamingju med afmaelid elsku besta saeta frabaera fyndna og yndislega systir min. Eg aetladi einmitt lika ad hringja i thig i morgun en tha varstu i vinnunni. Thad er nu meira ruglid. Tha reyni eg bara i kvold 🙂 eigdu nu yndislegan afmaelisdag og goda veislu og afram erla og vid sjaumst bradum. Haha..ojj.j.thad vaeri nu ekki rosa fin lykt i afmaelisveislunni thinni ef thid mundud syngja utgafuna hennar Ingu a afmaelissongnum. hahaha. en thid thyrftud jafnframt engann gaskut til ad blasa upp blodrurnar ykkar 🙂
  Kossar, knus og gill :* inga frabaera lara systir

 5. æihh! svo var ég ekki heima í tæka tíð fyrir sómasamlega hringingu. vonandi var dagurinn frábær og ég fæ þá bara að heyra í þér seinna 🙂 þín ástkæra systir

 6. Kære Erla.

  Du er bare dejlig.

  Nu kører vi ind til flyveren, og kommer op med knus og så videre. Glæder os enormt til 2 uger på den skønne ø.

  Kærlig hilsen

  Lars og Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading