Nu bliver det på dansk

Javel, nu kan jeg jo lige så godt begynde at skrive på dansk, nu er der trods alt kun halvandet døgn til vi er på Island og så er det nok min danske familie og venner, der gider læse på siden.

Vi holdt jo housecooling i går – det var rigtig hyggeligt. Meget dejligt at der var så mange børn og de hyggede sig helt vildt. Vi er jo vandt til at være de eneste med børn, så det var bare skønt at vi var flere og ungerne dansede, legede, spiste chips og var møgbeskidte. Máni havde det godt og kom med nogle gode kommentar, som jeg vil dele med jer her:

M: mor jeg er møgbeskidt

E: det gør ikke noget

M: jo fordi så kan jeg jo ikke kræmme nogen.

Så Máni fik vasket arme, hænder og ny skjorte på og så var det nok 🙂

Så var det den han sagde til Lise (Lars svigerfars kæreste). De kommer op og besøger os på Island her den 19.august, så Lise sagde til Máni, at hun gerne vil have noget med til ham når de kommer.

L: hvad kunne du tænkte dig at jeg tog med til dig.

M: jamen jeg ved jo ikke hvad du har.

sødt…… og måske meget logisk 🙂

og den sidste kom om natten. Vi puttede Máni i barnevognen og da festen så sluttede kørte vi ham med os over til Hans, hvor vi tre skulle sove. (Óliver havde Sólveig og Georg taget med hjem). Jeg fortalte Máni historien om de tre små grise, hvor den ene hed Luna, den næste Máni og den sidste Óliver. Først skulle Mani ud og finde noget at bygge hus af og jeg spurgte hvad – jo det skulle være mursten. Så skulle Luna af sted og hvad skulle hun bygge af – klart, pinde. Til sidst var det så òlivers tur til at finde noget at bygge hus af, så jeg spørger Máni hvad han så skal bygge af….. og får svaret:

Nej, mor – Òliver bor hos mig.

Det var det for nu 🙂

og tak for en dejlig fest, føler mig priviligeret at kende så mange fantastiske mennesker – også dem der ikke var der 🙂

kh. Erla

- 5 kommentarer til Nu bliver det på dansk

5 Replies to “Nu bliver det på dansk”

 1. Hej alle fire

  En lille hilsen fra jeres ex-ø. Vi har haft en super ferie på Læsø og i Nordjylland. Nu venter kontoret snart og så bliver det atter hverdag. Vi har tænkt meget på jer og håber sådan at I kommer godt til rette på Island. Alfred påkalder dagligt “sin Island” ude i haven i bar pæl og neglelak. Drengen kender ikke længere ordet “tøj”. Jeg ser ham som en fremtidig supernudist. Liv siger “hej” og “tørstig”, men går ikke uden behørig støtte fra mor eller far. Dejligt at høre at I havde en fed fest. For resten en lille guldbemærkning fra Alfred:

  Alfred: Mor skulle vi ikke sige at vi havde fået den forkerte baby med hjem ?
  Mor: Jo, hvem i alverden er den lille nips med lyserød hat og kjole ?
  Alfred: Mor, det er jo Oliver !

  Ak ja, Oliver, er det godt eller skidt ?

  Knuser fra
  Chris og Co.

 2. kære familien Bille

  hvor er det dejligt at höre fra jer. Vi fik vores ting i gaar, saa nu har jeg min flotte kjole paa og den klæder mig vildt godt 🙂

  hils öen, knus Earl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading