4 Replies to “Sommerferie.”

 1. Hæ til hamingju með að vera komin í frí elskurnar mínar og hvaða litla sæta ljón er þarna á ferð og var konan að stjórna getur það verið

 2. Hej Kim og Erla.
  Det var dejligt at være nær knægtende Skt. Hans aften.
  Glæder mig til at se Jer her i Holbæk i uge 29. Rigtig god vind!!!!!

  Bedstefar

 3. Ja, så tak da for en pissehyggelig og al for kort tid her på Møn. Vi er beærede over at I ville lære os lidt at kende. Vi går straks i gang med at spare sammen til at komme til Island for at voldride på heste, snowboarde på gletchere og spise grillede fåreøjne. Især undertegnede savner spænding, så lidt riverrafting er vel ikke af vejen ? Man kunne selvfølgelig også bare shoppe…

  Mange knus til jer og jeres vidunderlige unger.

  Christina

 4. Well, i lige måde kontormus – tak fordi du holdte undertegnede ud – det er vist mere pis på styret end styr på pisset når det kommer til blanket-aflevering og protokolføring… Vi smider hestene op på snowboardet, fåreøjnene i rygsækken og glæder os til at se jer nordpå! Husk redningsvest og kompas 🙂

  Og spejl herfra til jer og jeres afkom 😉

  – Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading