Min yngste…

Min yngste søn er dejlig. Han er glad for alt. Han kan ikke møde et nyt menneske uden at skulle give dem et knus. Han er meget sjældent genert. Han vil op til alle og kan passes af de fleste. Hans latter er smittende. Hans skælmske øjne når han leger tiite-bøh er skønne. Han kan vågner i godt humør – han tager verden som den kommer. Min yngste søn er det barn som dagplejerne helst vil passe. Min yngste søn er lige nu i en skøn alder. Han græder kun lige til det er nok hvis han slår sig. Han kan forvandle en regnvejrsmorgen til solskin og gøre en stresset hverdagsaften til en fest. Han er meget, meget dejlig. Ja, Óliver – lige for tiden er du bare underskøn…

- 2 kommentarer til Min yngste…

2 Replies to “Min yngste…”

  1. Já já það er víst satt og nú fer að styttast í að við njótum þess að hafa ykkur öll hérna heima á Íslandi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading