Marie Key osv.

Det var da tider. Efter at have været blevet ramt af ‘kleptoman’ på P3, og have købt pladen – ja, så måtte vi jo ind og se hende. Så vi parkerede ungerne hos yndlings-moster & onkel – Solveig og Georg – og gik ud i byen med Johanna og Gvuhasvvoiyg. Gvydmundi. Ah, islandske navne… Well, superfed koncert, så se dem hvis du får muligheden – med franske ekstranumre. Mon Dieu. Og så er der stemning fra kræmmermarked og lignende…

- 1 kommentar til Marie Key osv.

One Reply to “Marie Key osv.”

  1. Erla mín, mér finnst þú mjög flott með svona stutt hár. Þetta hefur greinilega verið skemmtilegur dagur.
    mamma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading