Home free!

Så skete det sørme. Vi har fået en fremleje-lejlighed i Reykjavik for ihvertfald et år. Lejligheden har lækker udsigt, ligger på 5. sal (med elevator) og 10 minutters gang fra centrum, et stenkast fra svigerfar og tæt på en fed svømmehal. Adressen er Soltun 30. Vi havde godt nok talt meget om at vi Meget gerne ville have direkte udgang til have, men på den anden side er det også dejligt at komme lidt op i skyerne med god udsigt, og så kunne tage elevatoren ned på græsset. Rent økonomisk har Ingvar forsikret os om at den er den er et godt tilbud i forhold til markedet, og der er da også indblandet lidt nepotisme i og med det er noget med at lejligheden er en kollegas, der skal til Danmark og studere i et år. Well, vi glæder os til at se jer deroppe, vi har ellerede fået hende til at efterlade en sovefsofa 🙂- 3 kommentarer til Home free!

3 Replies to “Home free!”

  1. Hæ Erla manstu eftir mér? Leikskólin Hof 1997 held ég. Ertu að flytja heim ? Við verðum endilega að vera í sambandi hugsa oft til þín leiðinlegt að hafa misst samband við þig…..
    Kannski hittumst við þegar þú kemur heim

    Knús Anna lísa

  2. Gaman ad heyra fra ther. Ja vid erum ad flytja heim i lok juli. Hurra. Eg hugsa lika oft til thin, svo thad er alveg øruggt ad vid verdum ad hittast thegar eg kem heim – kannski i sundi 🙂

    sjaumst, Erla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.