Så kom jeg op at svæveflyve

Da Hans pludselig fik banet vejen for at vi kunne prøve en tur, så var det da bare med at hoppe på. Så jeg satte mig op i front, med Børge ved roret – med en 20-meters vingespand og et glidetal på 43… Den bib-lyd der er undervejs, er en måler der angiver trykforskel i den omkring liggende luft. Vi fløj i ca. 10 minutter i 200 meters højde, i klart solskin. Det var rigtigt godt at prøve…

Du skal have Flash 8 for at se video. Klik her for at hente det.
Har du allerede flash 8? Tjek ved at klkke her!

- 3 kommentarer til Så kom jeg op at svæveflyve

3 Replies to “Så kom jeg op at svæveflyve”

  1. Fed tur ! Jeg må vil hellere sende et kludeklip, altså flyv med klud.

    Kommer nok ned fredag aften. Har vagt søndag.

  2. Tak for kommentarerne – de er jo den eneste grund til at man gider blive ved med at opdatere 🙂 Det var fedt at prøve, selv om en lille brækpose ikke villle have været af vejen – men bliv godt luftsyg når man cirkler efter termik og flyet hopper op og ned. Men har man lyst og tid, så koster det kun 125.- Og ligger jo meeget tæt på Holbæk…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading