Gode tider

Sidder så her i Holbæk en tidlig lørdag morgen. Der er stille. Noget af svaret på stilheden ligger i fraværet af både børn, kone og far – men en vis del af stilheden er vist også den slags der ligger før stormen. Jeg tør nemlig ikke helt glæde mig endnu, men faktum er at vi har fået solgt Magleby Skole. Og jeg har tidligere skrevet om de ting jeg følte. Og det er måske ikke helt det samme mere. Lidt mere vemod er nu forbundet med det, det var fanme ærgeligt det ikke gik, men det kunne næsten ikke gå anderledes med den konstellation. Men nu er perlen solgt til prisen, og vi kan se frem mod en sommer med masser af planer for vores fremtid på island de næste par år. Og det er det jeg glæder mig til – men jeg tør først rigtig glæde mig efter d. 1 Maj, når den nye køber har overtaget.
Noget jeg især glæder mig til, er at vi har pakket lejligheden i en container, solgt bilen og så ellers drager rundt i Danmark med backpacks og ungerne under armen. Besøger familie, sover på vandrerhjem, tager et par dage på ø-lejr og nyder den danske sommer.
PT, fortiden og bytheway så har jeg det meget godt. Jeg venter lidt på svar fra kunstakademiet, jeg har fået mig en ny cykel med oldschool barnesæde foran, jeg tager på ture med eleverne i skolen, jeg får hørt noget musik og ser frem til Comedy Show med anden og peronale fest på skolen… Så sydpå, der har vi det godt.

- 5 kommentarer til Gode tider

5 Replies to “Gode tider”

 1. Hej Kim. Det ser ud som du hygger dig rigtigt. Til lykke med salget men som du siger så kan man ikke helt glæde sig indtil det hele er færdigt.

  Jeg er i hvert faldt meget glad for at vi kom ned til jul i 2004 fordi ellers ville vi have mistet det. Jeg elsker at være dernede men så bliver det et nyt sted en god dag.

  Jeg glæder mig vild meget til jeres ankomst til Island og nu må vi i gang på Marbakki at lave plads til den store familie så I har jeres plads når I kommer på besög. Nu er det loftet som vi skal i gang med og börnehuset i haven. Det bliver dejligt.

  hilsen svigemor

 2. hej hej Kim

  Jeg sidder her på et hotel i Warszawa på en sløv søndag, klikker forbi emtekaer.dk og ser den store nyhed… og det er da bare fedt for jer. Når det nu endelig (ikke) skulle være, så er det da dejligt at I kan se fremad. Jeg glæder mig til at følge hvordan det egentlig bliver for jer at flytte til Island, nu hvor I alligevel har snakket om muligheden i et par år… og det bliver selvfølgelig trist ikke at se jer så tit som nu, men så kommer vi forhåbentlig til at hænge ud lidt længere ad gangen, når det sker. Så tillykke. Hilsen Jeppe

 3. Hej alle fire,Ja stort tillykke med salget,det er nu anden gang jeg skriver det,sidste gang var det på Torbens bærbare computer,hvor vi sendte en hilsen til jer,men den er måske ikke nået frem.Jeg har lige set billeder fra jeres hyggelige Påsketur,det ser ud tilat I har det fint.Ja så ser fremtiden jo lys og spændende ud,jeg er atter på kursus.Knus bedstemor Hella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading