Online igen…

Ja, så er nettet oppe at køre igen. Lejligheden kommer stille og roligt på plads, og vi skal nok sætte nogen billeder på snart – selvom jeg ved at Solveig og Georg allerede har smidt nogen ud på nettet, jeg ved bare ikke liiige hver 🙂

Vi har endda fået noget så smart som IP-Telefoni, så nu kan man ringe til os på fastnettet på tlf. 46 93 30 60 – og det koster det samme som til alm. fastnet telefoner. Nu endda med telefonsvarer!

Well, nu vil jeg smutte i seng, ind til min smukke kone 🙂

Hasta la vista, Kim…

- 6 kommentarer til Online igen…

6 Replies to “Online igen…”

 1. Hej alle fire! Velkommen til jeres nye hjem i Stege Håber I bliver glade for jeres nye omgivelser.Sjovt at se jeres hjemmeside, så nu glæder jeg mig til at se nyt fra Stege.Tusind knus fra bedstemor Hella.

 2. halló halló ástarprumpin mín. til hamingju með flutningana og íbúðina og bæinn og samveruna. hipp hipp húrra segi ég náttúrulega helst.
  hmm..jæja. best að drífa sig, er að fara í kaffiklúbbinn minn á eftir! húrra fyrir því líka. samt hvorki jafnstórt né jafn innilegt.
  hafið það nú yndislegt sykurpúðarnir mínir

 3. Hej Kim. Det er samart med den IP telefon. Jeg har köbt “Verdenskort” sa far jeg nummer og kontonummer. Jeg kan köbe 100 eller 200 minutter ad gangen. Det er meget billigere.

  Jeg har snakket med inspektoren i den skole jeg fortalte dig om. Han synes at I skal komme og kikke pa skolen, det koster ikke noget. Skolen er ikke sa lille som jeg troede. Den har voksed meget, det er ogsa mange ar siden jeg underviste i Garðabær (som er den næste kommune við Álfanes) det var i 1983-1984. Den er lige sa stor som Grundaskoli omkring 500 elever. Álftanes er hvor presidenten bolig Bessastaðir ligger.

  De har ansat en skuespiller for at lave skuespil sammen med eleverne og visainspektorens liniefag er teater og skuespil. Ved ikke hvad det hedder pa dansk.

  knus og kram fra Marbakki Akranes
  tengdamamma

 4. Pingback: Seks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *