Nazi Onsdag

Det er onsdag der kommer en gang imellem. Jeg ved ikke hvorfor. Men indimellem så står jeg op kl 6:20 og kommer først hjem fra school kl. 19. efter 5 timer med første klasse og derefter 6 timers møder. Der er da hardcore. Lige præcis hjemme tidsnok til putning og opvask – brandhot af en hverdag at være…

To ting reddede min onsdag idag – At der var mad til sidste mødes powerpoint marathon, og at de fem timer i første klasse gik med at holde legedag og spise kage 🙂 Så så slemt var det heller ikke.

Emelio nede under har fået mit keyboard til låns. Jeg får det jo ikke brugt. Det fylder. Det har kostet 10K og er umuligt at sælge – og knægten går jo ligefrem til keyboard. Og det tog ham da også mindre end 5 minutter, før han kom op af trappen og glædesstrålende sagde at nu var soundtracket til ham og hans venenrs film i kassen. Og om man ikke sagtens kunne overspille skidtet til bånd? Jo, det kan man nok egentlig godt.

De kære stencils trykker isg på igen. Tror snart jeg må igang med en ny afart af brugsens trefarvede. Og se om det kan blive til noget – ved dog ikke liiiige hvor jeg skal male henne pt. Måske på skolen…

Well, på lørdag er det Ólivers 1 års dag, den dejlige knægt. Og vi skal på arbejde. Og så er der lagkage i et par timer. Og så skal far her ud og feste med drengene… Det bliver en nice wekend alligevel…

- 2 kommentarer til Nazi Onsdag

2 Replies to “Nazi Onsdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading