E-Mail Service!!

Efter utallige henvendelser, så kommer nu endelig en email service til alle jer hungrende læsere af emtekaer.dk – Det betyder at I nu, uanset hvor og hvornår, får en spændende mail hver gang der er et nyt indlæg på siden.

Denne service vil gøre at du kan komme til at slappe mere af, gøre dig globalt orienteret samt understøtte de familiemæssige relationer du måtte føle til vores familie, da de folk der tilmelder sig denne service viser at de virkelig elsker os og er dybt engagerede i alt hvad vi laver.

Så klik på linket ude i menuen, eller klik direkte her….

- Ingen kommentarer til E-Mail Service!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading