2 Replies to “Billeder fra Amma”

  1. Hej Kim hvordan har du det. Vi savner dig, men det var meget fint at jeg kunne køre Erla og drengene op til Akranes til amma. Vi fik kylling i karrysovs og ris og havde det fint.

  2. Hejsa Erla,Kim og ungerne. Først et stort TILLYKKE til Erla med fødselsdagen – vi kunne desværre ikke deltage 😉 da vi befandt os i “eventyrland”. Efter regn på Hjerk, kunne vi ikke overkomme en uge mere med regn, så vi fløj til Malaga – med tog hurtigt videre til Marokko. Fantastisk anderledes, forunderligt tempo, forfærdelig stank, forrygende mennesker… Vi må tilbage! for man når ikke meget på en uge. Håber jeres støttefest gik godt? Vi ses – Knus Sabrina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading