3 dage

saa er det tirsdag og mor her er blevet syg, bliver nødt til at aflyse alle aftaler og forhaabentlig ligge i sengen i dag. Máni er blevet lidt træt af besøg og at være paa farten, saa det er vist ogsaa fint for ham. Han savner sin far frygtelig meget og glæder sig til paa fredag, selv om han ikke rigtig ved hvad det betyder. Alt sker paa fredag hos ham nu. Fredag er dagen. Han hygger sig hos afi og amma, men ville ønske at far var her NU!. Det kan ogsaa være lidt trættende at, skulle naa alt muligt med besøg hos famile og venner og andet og to børn paa 14 dage. Nu maa vi snart herop og være i et stykke tid og have et almindeligt liv. Naah, nu skal jeg hjælpe den store med at hoppe.

- Ingen kommentarer til 3 dage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading