Ólivers dåb, d. 17 Juni 2005

Tak for en dejlig dag alle sammen – uden jer havde vi ikke kunnet gøre det 😉 Og specielt tak til Borghildur for den guddommelige kage og til Ruth fordi hun holdt sit ord og kom som eneste repræsentant for oldeforældre-generationen. Og så tak til dig Óliver, vores elskede lille Buddha – du spreder smil og glæde hver eneste dag, du er fantastisk… Klik her for billeder.

- 2 kommentarer til Ólivers dåb, d. 17 Juni 2005

2 Replies to “Ólivers dåb, d. 17 Juni 2005”

  1. Hejsa – ja, jeg har jo skrevet og sagt tak for festen (et eller andet sted på hjemmesiden…) men jeg gør det gerne igen – TAK FOR FESTEN – dejligt vejr, dejligt mad, dejlige gæster og dejlige Oliver! Vi ses nok i weekenden…? Knus Sabrina.

  2. Jamen, i lige måde Sabrina. Og tusind tak for din kommentar. Jeg bliver jo helt rørstrømsk når der er en der skriver danske kommentarer her på siden. Men lad nu det ligge. Håber du har det rart og nyder sommeren – vi ses på farmen… Karma, Kim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading