Væv

Jeg hader at male. Jeg ved ikkeom du ved det, men det gør jeg. Min storebror og hans kæreste prøver at få mig til at indse at det at male, netop er noget af det bedste – fordi så kan man jo se det blive færdigt / når man er færdig er det flot / det at male er det sidste man gør… Var det Albert Camus der mente at der kun var et spørgsmål der virkelig galt? “Hver dag bør man spørge sig selv om livet er værd at leve…” Han var så ikke maler, tror jeg. Jeg ville hellere sortere vand, eller puste til vindmøller dagen lang end jeg ville være malermester.

Det er jo altså fordi at mig og brormand går og gør lejlighed istand, mens Erla er med prinserne på charmevisit i det sønderjyske. Og vi har da nået noget – men ikke helt, nok, for jeg ville så gerne overraske min kære kone med en lækker lejlighed når hun kommer hjem. Så imorgen står jeg tidligt op. Og maler. Og maler. Det bedste jeg har lært. Så må jeg sortere vand når jeg bliver gammel.

Billeder følger snarest…

…how to impress your date…

- Ingen kommentarer til Væv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *